Érik a botrány: Súlyos bűncselekményt próbált eltussolni a Hendrick Motorsports?

Érik a botrány: Súlyos bűncselekményt próbált eltussolni a Hendrick Motorsports?
credit:NASCARVan egy diszkrét bája annak, amikor a NASCAR holdudvarába tartozó riporeterek helyett a rajongók rántják le a leplet egy igazán nagy volumenű információról.

Helyi idő szerint szerda hajnalban kezdett el terjedni a közösségi médiában egy rendőrségi fotó, amely Chase Elliott spotterét, Eddie D’Hondtot ábrázolja.

A hivatalos, hatósági információk alapján a 62 éves férfit még május 12-én tartóztatták le súlyos testi sértés gyanújával, miután bántalmazott egy várandós nőt.


hirdetés


D’Hondt -aki a HMS mellett az Xfinity Seriesben szereplő JR Motorsportsnak is dolgozik – ennek ellenére gond nélkül részt vehetett a doveri, majd az austini versenyhétvégeken is. Hihetetlen módon pedig – mintha csak egy “szájkosártörvény” lett volna életben – senki sem szivárogtatott ki egy apró részletet sem a történtekről.

Összehasonlításként 2015-ben Kurt Buscht a NASCAR azonnali hatállyal felfüggesztette, miután exbarátnője azzal vádolta meg, hogy kezet emelt rá.

A 2004-es Cup-bajnok végül tisztázta a nevét, Patricia Driscoll viszont néhány évvel később letöltendő börtönbüntetést kapott gazdasági csalás miatt.

Idén januárban pedig pont Hendrickék rúgták ki órákon belül a Kyle Larson spotterének szerződtetett Chris Monezt, miután kiderült, hogy lájkolta Donald Trump azon tweetjét, amelyben a volt amerikai elnök Bubba Wallace-t vonta kérdőre a tavalyi – mint később kiderült, fake – hóhérkötél-botrány kapcsán.

D’Hondt rendőrségi fotója a letartóztatása után
Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy