Az SRX bejelentette első, hivatalos játékát

Az SRX bejelentette első, hivatalos játékát
credit: Monster GamesMegállapítottuk már egy párszor, hogy soha nem láttunk még olyan dinamikusan növekvő verenysorozatot, mint a Superstar Racing Experience.

A Tony Stewart és Ray Evernham által megálmodott, igazán rendhagyó, izgalmas szabályrendszerrel bíró, rövid pályás széria még csak júniusban rajtol el, de már most dúskálnak a szponzorokban, valamint egyéb partnerekben.

Az izgalmak fokozása érdekében az IROC-stílusú széria állandó, all-star mezőnyéhez minden egyes fordulón csatlakozni fog egy-egy regionális tehetség, de felbukkannak majd olyan „extrák” is, mint például Scott Speed, Scott Bloomqvist, Greg Biffle és Hailie Deegan.

Azt, hogy mekkor várakozás előzi meg a bajnokságot mi sem szemlélteti jobban, mint hogy máris sikerült szinte az összes jegyet értékesíteni.

Ami a tévés közvetítést illeti, eredetileg a CBS egyik kábelcsatorjána közvetítette volna az USA-ban a küzdelmeket, néhány héttel ezelőtt azonban bejelentették, hogy átkerült az országos lefedettségű adóra..

Az SRX most egy újabb mérföldkőhöz érkezett el, miután bejelentették első, pc-n és konzolon egyaránt elérhető játékát.


hirdetés


A Monster Games által készített SRX: The Game teljes egészében igazodni fog az éles bajnoksághoz.

A játékosok természetesen bármelyik pilótát választhatják maguknak, olyan pályákon, mint Eldora, Knoxville, vagy épp a Nashville Fairgrounds.

Ha ez nem lenne elég, a rajongók kipróbálhatják magukat a Stadium Trucks gépeivel, sprint carral, de a dirt late model is rendelkezésre áll.

A felhasználói élmény érdekében ráadásul az SRX naptárában szereplő helyszíneken kívül további létesítmények is helyet kaptak. Ennek köszönhetően több, mint ötven pálya közül szelektálhatnak a játékosok.Annak érdekében, hogy minden igényt kielégítsenek, lehetőség lesz rövidített versenytávot teljesíteni, de aki szeretne komplett bajnokságot is futhat, akár online többjátékos módban is.

Emellett a karrier-mód sem maradhat ki, aminek során egy regionáls dirt-pilótával lehet feljebb lépdelni a szamárlétrán.

„Az SRX a versenyzői tehetségről szól, hogy lássuk, ki legjobb” – nyilatkozta Evernham.

„Ennyire egyszerű. Ezeket a srácokat beültetjük egyforma autókba, elképesztő pályákon, majd belengetjük a zöld zászlót és innentől élvezzük a show-t. Nem is tudnék elképzelni jobbat egy videójátéknál arra, hogy a rajongók megtapasztalják azt, amit mi a való világban próbálunk véghez vinni. Nagyon izgatott vagyok és alig várom, hogy megmutassuk a világnak.’

Az SRX: The Game május 28-ától lesz elérhető.