Az NTT meghosszabbította főszponzori szerződését az IndyCarral

Az NTT meghosszabbította főszponzori szerződését az IndyCarral
credit:IndyCar MediaAz IndyCar jövőjét tekintve talán a legfontosabb bejelentésre kerítettek sort csütörtökön, az Indianapolis Motor Speedwayen.

A bajnokság főszponzoraként 2019 óta jelenlévő NTT Data ugyanis hivatalosan közölte, hogy több évre meghosszabbította idén lejáró szerződését.


hirdetés


“A világszínvonalú technika és innovációi révén az NTT segített az IndyCarnak újabb szintre lépni” – nyilatkozta a széria és az IMS tulajdonosa, Roger Penske.

“Az elmúlt két év során az NTT elkötelezett csapata és az okos technológia jóvoltából csak még hatékonyabbak lettünk. Ez kiemelten fontos, mivel a sportunk növekedésének egyik kulcsa, hogy kapcsolatot teremtsünk a rajongók új generációjával. Az NTT új utakat kreál arra, hogy még vonzóbb élményt nyújthassunk a digitális platformokon keresztül. Köszönettel tartozunk nekik, hogy hosszú távra elkötelezik magukat az IndyCar és az Indianapolis Motor Speedway felé.”

Az NTT emellett azt is megerősítette, hogy folytatják partnerkapcsolatukat a Chip Ganassi Racinggel, mint a 10-es számú Dallara-Honda kiemelt támogatói.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy