NASCAR: Elhagyja a Team Penske-t és csapattulajdonos lesz Brad Keselowski?

NASCAR: Elhagyja a Team Penske-t és csapattulajdonos lesz Brad Keselowski?
credit:NASCAR
NASCAR: Elhagyja a Team Penske-t és csapattulajdonos lesz Brad Keselowski?


Az idei szezon végén jár le Brad Keselowski szerződése a Team Penske-vel, a hosszabbításról azonban még mindig nem született döntés.

A legfrissebb fejlemények alapján ráadásul sokkal több dolog van a halasztás mögött, mint az ilyenkor megszokott tárgyalások elhúzódása.

Sajtóinformációk szerint ugyanis a Roush Fenway Racing komoly ajánlatot tett neki, ami nem csak teljes szezonos versenyzői ülést, de egyben társtulajdonosi pozíciót is magában foglal.hirdetéshirdetésA Motorsport már azt is tudni véli, hogy a gárda a Roush-Fenway-Keselowski Racing néven futna tovább.

Arról viszont egyelőre nem szól fáma, hogy egészen pontosan mekkora hányadban tehetné rá a kezét a 2012-es Cup-bajnok a gárdára.

A hivatalos bejelentésre ősznél hamarabb nem lehet számítani, mivel a Roushnak tisztáznia kell a 37 éves pilóta jelenlegi, Team Penske-vel érvényben lévő szerződésében foglalt kikötéseket.

A híreket sem az RFR, sem pedig a Penske nem kívánta kommentálni.

Keselowski számára nem ismeretlen a tulajdonosi terep.

A nevét viselt, Brad Keselowski Racing 2008-2017 között szerepelt a NASCAR nemzeti harmadosztályát képező Truck Seriesben, ezidő alatt tizennyolc pole-t és tizenegy győzelmet szerezve.hirdetés

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy