Ilyen nincs:Nyomatékkulccsal akarta agyonverni a biztonságist egy bekattant pilótafeleség

Ilyen nincs:Nyomatékkulccsal akarta agyonverni a biztonságist egy bekattant pilótafeleségAz amerikai, regionális versenypályákon csodálatos dolgok tudnak történni. Az viszont, ami a Tri County Speedwayen szombaton lezajlott, minden határon túlment.

Az incidensről készült videó egy “szokványos” tömegverekedés képsoraival indul, kb. a 15. másodpercnél pedig jól látható, amint egy nő odarohan és nyomatékkulccsal a kezében, teljes erőből ütni kezdi a földön fekvő egyik, védtelen férfit.hirdetés


Helyszíni beszámolók szerint a férfi a pálya biztonsági embere volt, a nő pedig az egyik pilóta felesége.

Mosntara az is kiderült, hogy még két további személy – maguk a gárda versenyzői – szintén nyomatékkulccsal felfegyverezve vettek részt a bunyóban.

A biztonságis szerencsére zúzódásokkal a hátán megúszta a gyilkossági kísérletnek is beillő támadást.A Tri County Speedway azonnali hatállyal kitiltotta a csapatot a létesítményből.

Az egyik pilótát letartóztatták, azt viszont nem tudni, hogy mi lett a nő sorsa. A videót készítő rajongó szerint a rendőrség nagy erőkkel kereste, de arról nincs információ, hogy sikerült-e előállítani.

Mindenesetre sokat elmond, hogy a közelben lévők szerint az egész ütlegelés alatt mosoly ült az arcán, utána pedig csak amiatt aggódott, hogy mi lesz a gyerekeivel, ha őt leültetik.

A tömegverekedés kiváltó óka egyébként egy versenybaleset volt, aminek során a balhés csapat autója defektet kapott.


Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy