Ismerős dizájnt kap az Indy GP-re Montoya a McLarentől

Ismerős dizájnt kap az Indy GP-re Montoya a McLarentől
credit:Arrow McLaren SP

Ismerős dizájnt kap az Indy GP-re Montoya a McLarentől


Az Arrow McLaren SP hivatalosan bejelentette, hogy meghosszabbította immár tizenhét éve tartó partnerkapcsolatát a Lucas Oillal.

Az új szerződésnek köszönhetően a márka kiemelt támogatója lesz az IndyCarba a most hétvégi GMR Grand Prix-n visszatérő Juan Pablo Montoya autójának.hirdetés


A kolumbiai szupersztár 86-os számú Dallara-Chevyje ismerősnek fog tűnni a rajongók számára, lévén piros-fekete színeivel kísértetiesen hasonlítani fog arra a szintén Lucas Oil által szponzorált versenygépre, amit Robert Wickens terelgetett a 2018-as idényben.

“Nagyon izgatott vagyok, hogy képviselhetem a Lucas Oilt az indianapolisi roadon rendezendő GMR Grand Prix-n” – idézi Montoya szavait az AMSP sajtóközleménye.“Ez lesz az első IndyCar-futamom 2017 óta és nem is választhattam volna ennél jobb autót hozzá. Alig várom, hogy megtegyem vele az első köreimet pénteken. Indianapolis rendkívül fontos számomra. Boldoggá tesz, hogy egy olyan partnerrel dolgozhatok, amely osztozik a sport és annak közössége iránti szeretetben.”

A GMR Grand Prix-t május 16-án bonyolítják le, majd ezt követően megkezdődik a 105. Indy 500 programsorozata.

Arról, hogy Montoya milyen autóval fog nekivágni a legendás viadal kvalifikációjának, ebben a cikkben írtunk.Kapcsolódó:

>>>>>Lesznek akik sírni fognak – Megérkezett a 105. Indianapolis 500 hivatalos nevezési listájaEz a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy