Egy éra vége: Eddie Gossage távozik a Texas Motor Speedway éléről

Egy éra vége: Eddie Gossage távozik a Texas Motor Speedway éléről
credit:TMSNincs még egy olyan versenypálya, amelynek első embere olyan emblematikus figurává vált volna, mint a Texas Motor Speedwayt irányító Eddie Gossage.

Ebből adódóan minden túlzás nélkül mondhatjuk, szűk egy hónap múlva egy korszak fog lezárulni a Fort Worth-i pálya életében.

A TMS-t 1996-os megnyitása óta irányító és vele lényegében összeforrt Eddie Gossage hivatalosan bejelentette, hogy a NASCAR Cup Series június 13-ai All-Star versenye után távozik pozíciójából.hirdetés


“Harminckét évet töltöttem el a vállalatnál, úgy érzem, most érkezett el az idő arra, hogy felvegyem a kalapom” – nyilatkozta Gossage, aki 1989-ben, még a Charlotte Motor Speedway alelnökeként csatlakozott a TMS-t is tulajdonló Speedway Motorsportshoz.

“Az SM megváltoztatta az életemet, örökre hálás leszek ezért. Mielőtt a feleségemmel, Melindával nekivágunk az új kalandunknak, örülök, hogy bezárhatom ezt a kört a NASCAR All-Star futamával.”

A Speedway Motorsports máris országos kutatásba kezdett, hogy megtalálja Gossage utódját, de nincs könnyű dolguk.

Eddie egyenlő a Texas Motor Speedway sikereivel” – mondta az SM elnök-vezérigazgatója, Marcus Smith.“Szerepvállalása a vállalatunknál, továbbá a pálya Texas államra gyakorolt pozitív hatásában való közreműködése egyszerűen mérhetetlen. A nagy rendezvényeken, vad verseny előtti show-műsorokon és reklámfogásokon túl Eddie a rajongók legnagyobb rajongója is. Nincs még egy olyan ember rajta kívül, aki annyira szenvedélyesen igyezekezett volna azért, hogy a szurkolók emlékekkel gazdagodjanak.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy