Felbukkant a pályán az Indy 500 fantomcsapata

Felbukkant a pályán az Indy 500 fantomcsapata
Enerson és a TGR az iIndyCarban (credit:IndyCar Media)Tavaly április végén jelentette be hivatalosan Gary Trout és Bill Throckmorton saját csapatuk, a Top Gun Racing létrejöttét.

A gárda néhány nappal később, RC Enersonnal a virtuális volán mögött meg is ejtette debütálását az IndyCar iRacing Challenge-ben, ezzel párhuzamosan pedig azt is megosztották a nyilvánossággal, hogy lázasan dolgoznak a való világbeli szerelő- és mérnöki csapat felállításán, sőt, már egy Dallara DW 12 autóra is szert tettek.

Reményeik szerint készen álltak volna az augusztusra halasztott Indy 500-ra, de végül ez a program nem valósult meg.hirdetés


A TGR idén is felbukkant az iIndyCarban, emellett pedig újra elhintették, hogy nevezni szándékoznak a május 30-án esedékes ötszáz mérföldes viadalra is.

Konkrétumokról azonban szó sem esett, így olybá’ tűnhetett, mintha egy fantomcsapatról lenne szó.

Egészen mostanáig.A RACER ugyanis arról számolt be, hogy az alakulat hétfőn megjelent a World Wide Technologies Raceway oválján és pályára is vitték a 75-ös számú, Chevrolet-motoros gépüket Enersonnal a cockpitben.

A most 24 éves floridai eddig összesen négy, éles IndyCar-futamon indult.

2016-ban háromszor rajtolt el a Dale Coyne Racing színeiben, 2019-ben pedig egy futam erejéig a Carlintól kapott lehetőséget. Legjobb eredményét még öt éve érte el a Watkins Glen-i kilencedik helyével.

Hogy ez a mostani körözés valódi Indy 500-nevezéssé materializálódik-e, várhatóan napokon belül kiderülhet.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy