Itt vannak a Next Genek, a NASCAR azonban még nem döntött a legégetőbb kérdésről

Itt vannak a Next Genek, a NASCAR azonban még nem döntött a legégetőbb kérdésrőlA NASCAR tegnap felfedte a jövőre debütáló, hetedik generációs versenygépeinek végső, a Ford, a Chevrolet és a Toyota jegyeit magán viselő dizájnjait

Az autók hatalmas sikert arattak a rajongók körében, ezzel párhuzamosan viszont feltűnt, hogy mindegyik modellen máshol jelölték meg a rajtszám helyét.

Ennek prózai oka van: a NASCAR még mindig nem tudta eldönteni, hogy ezen jelölés maradjon-e ott, ahol eddig, vagy tolják el inkább a hátsó kerék irányába.

Utóbbi verziót a 2020-as All-Star futamon már élesben is tesztelték, az viszont továbbra is vita tárgyát képezi, hogy állandósítani fogják-e a közeljövőben.hirdetés


A szám helyének megváltoztatása nem a vizuális megjelenés miatt került az asztalra.

Ettől ugyanis azt remélik, hogy látványosabb teret ad a szponzori megjelenésnek, amiért természetesen a csapatok nagyobb pénzösszegeket is elkérhetnek.

A várakozásokkal ellentétben viszont az ötlet teljes mértékben megosztotta a rajongókat.“Egyelőre még nem született döntés a szám helye kapcsán” – nyilatkozta az NBC-nek a NASCAR elnöke, Steve Phelps.

“A [Next Gen] autókon látható elhelyezés a gyártók látásmódját tükrözik, hogy ők miként képzelik el a saját járműveik külső dizájnját. Folyamatosan vizsgálódunk, ennek első fázisa volt a tavalyi All-Star verseny is. Eléggé vegyes a helyzet. A szurkolók egy része teljes mértékben utálja, mások viszont imádják. Jelenleg a csapatokkal közösön dolgozunk rajta, úgyhogy egyelőre nincs mit bejelenteni.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy