Agydaganattal küzd William Byron édesanyja

Agydaganattal küzd William Byron édesanyjaA NASCAR Cup múlt vasárnapi, kansasi versenyét követően William Byron többször is hangot adott annak, mennyire szereti az édesanyját.

A legtöbben ennek nem tulajdonítottak jelentőséget, pláne, hogy a futam mindössze egy héttel anyák napja előtt volt (az USA-ban május 9-én ünneplik).

Kiderült azonban, hogy sokkal komolyabb dolgok húzódnak a háttérben.hirdetés

A Hendrick Motorsports pilótája a közösségi médiában osztotta meg követőivel a szomorú tényt, hogy Dana Byron súlyos beteg.

“Néhány héttel ezelőtt, amikor a szüleim Martinsville-en voltak, anyu zsibbadást kezdett érezni a jobb karjában” – írta a 23 éves amerikai.

“Nem sokkal ezután már nehezére esett a beszéd és stroke-hoz hasonló tünetei lettek.”Az asszonyt a helyi kórházba szállították, a vizsgálatok során pedig kiderült, hogy a problémáit MALT limfóma okozza, ami az agya bal oldalát érinti. A betegség szerencsére kezelhető.

“Anyu jó hangulatban van, rengeteg támogatást kap a családtól és a barátainktól. Jó érzés látni, hogy ilyen sok ember mellette van. Nagyon szeretem őt.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy