Agydaganattal küzd William Byron édesanyja

Agydaganattal küzd William Byron édesanyja

Agydaganattal küzd William Byron édesanyjaA NASCAR Cup múlt vasárnapi, kansasi versenyét követően William Byron többször is hangot adott annak, mennyire szereti az édesanyját.

A legtöbben ennek nem tulajdonítottak jelentőséget, pláne, hogy a futam mindössze egy héttel anyák napja előtt volt (az USA-ban május 9-én ünneplik).

Kiderült azonban, hogy sokkal komolyabb dolgok húzódnak a háttérben.hirdetésA Hendrick Motorsports pilótája a közösségi médiában osztotta meg követőivel a szomorú tényt, hogy Dana Byron súlyos beteg.

“Néhány héttel ezelőtt, amikor a szüleim Martinsville-en voltak, anyu zsibbadást kezdett érezni a jobb karjában” – írta a 23 éves amerikai.

“Nem sokkal ezután már nehezére esett a beszéd és stroke-hoz hasonló tünetei lettek.”

Az asszonyt a helyi kórházba szállították, a vizsgálatok során pedig kiderült, hogy a problémáit MALT limfóma okozza, ami az agya bal oldalát érinti. A betegség szerencsére kezelhető.

“Anyu jó hangulatban van, rengeteg támogatást kap a családtól és a barátainktól. Jó érzés látni, hogy ilyen sok ember mellette van. Nagyon szeretem őt.”Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy