Indy 500: Megnevezte hatodik versenyzőjét az Andretti Autosport

Indy 500: Megnevezte hatodik versenyzőjét az Andretti AutosportAz Andretti Autosport hivatalosan bejelentette, hogy a 105. Indianapolis 500-ra nevezendő, hatodik versenygépük volánját Stefan Wilson kapja.

A néhai Justin Wilson öccse a Lohla Sport kiemelt szponzorációját élvező, 25-ös számot viselő Dallara-Hondával kísérli meg kvalifikálni magát a május 30-án esedékes futamra.hirdetés


Stefan eddig összesen három IndyCar-rajton van túl. 2013-ban, Baltimore-ban debütált, majd 2016 és 2018-ban az Indy 500 erejéig tért vissza a mezőnybe. Legjobb eredményét utóbbi évben hozta, amikor a tizenötödikként intették le szintén Andrettiék autójának volánja mögött.A most 31 éves brit az elmúlt három évben egyetlen, magasabban jegyzett futamon sem vett részt.

Az Andretti Autosport további öt gépét a teljes szezonos Ryan Hunter-Reay, Alexander Rossi, Colton Herta, James Hinchcliffe, valamint a már csak erre az egy versenyre visszatérő Marco Andretti vezeti.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy