Megvan az első világmárka, amely be mer állni főszponzorként Larson mögé

Megvan az első világmárka, amely be mer állni főszponzorként Larson mögé

Az elmúlt időszak hihetetlen pechszériája után végre egy pozitív hírről számulhatunk be Kyle Larson háza tájáról.

A Valvoline hivatalosan bejelentette, hogy kiterjeszti partnerkapcsolatát a Hendrick Motorsports-cal, aminek értelmében öt futamon keresztül vállalják két autó kiemelt szponzorációját.

Ennek haszonélvezője Kyle Larson és William Byron lesz.

Az 5-ös gépet vezető kaliforniai a Nashville Superspeedwayen (június 20.), az alapszakaszt záró daytonai versenyen (augusztus 28.), valamint szeptember 18-án, Bristolon hajthat pályára a Valvoline színeiben, míg a 24-est terelgető észak-karolinai Darlingtonon (május 9.) és hazai futamán, a charlotte-i rovalon (október 10.) élvezheti a márka támogatását.hirdetés


Ezen megállapodás révén Larson a Nations Guard és a Freightliner után idei harmadik, úgymond külsős szponzorát üdvözölheti.

A szezon eddigi részének jelentős részében Rick Hendrick saját cége, a Hendrick Cars finanszírozta a versenyeit.

A 28 éves pilóta – aki Las Vegasban megszerezte első győzelmét a HMS színeiben – tavalyi, rasszista felhangú botránya miatt továbbra sem számít vonzó opciónak a szponzorok körében. Olyannyira nem, hogy a gárdával kapcsolatban álló vállalatok többsége előre jelezte, nem akarják látni a nevüket Larson autóján.A Valvoline azonban kezdettől fogva kivételnek számított, most pedig nem csak három forduló kiemelt támogatását vállalták be, de még az alapítványának is segítséget kívánnak nyújtani.

Nashville-en ugyanis minden egyes, a versenyző által megtett kör után 5 dollárt fognak adományozni a hátrányos helyzetű gyerekek, családok és közösségek támogatására létrehozott Kyle Larson Foundation számára. Ha pedig a legjobb öt között zár, akkor további 5000 dollárt utalnak az alapítvány számlájára.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy