IndyCar: Súlyos sérülést titkolt el Hinchcliffe?

IndyCar: Súlyos sérülést titkolt el Hinchcliffe?
credit:IndyCar Media


Először februrár elején röppentek fel az első pletykák James Hinchcliffe rejtélyes sérüléséről, miután nem vett részt az Andretti Autosport sebringi tesztjén.

A csapat akkor ezt azzal indokolta, hogy a versenyző a járvány miatti korlátozások következtében nem tudott időben megérkezni Kanadából.

Egyre inkább erősödtek viszont azok a pletykák, miszerint Hinchcliffe valójában sérülés miatt maradt távol a körözéstől.Az IndyStar rá is kérdezett erre az AA-nél, a gárda azonban nem kívánt nyilatkozni és inkább azt javasolták, magát a pilótát, vagy a menedzserét keressék meg az ügyben.

A 34 éves oakville-i táborából végül meg is erősítették, valóban megsérült a holtszezon alatt és emiatt hosszabb rehabilitációra is szorult, részletekbe azonban nem bocsátkoztak.

Pár héttel később, az IndyCar médianapján maga Hinchlciffe nyilvánosan is elismerte a baleset tényét.

“Igen, tavaly év végén történt valami, de már minden megoldódott” – válaszolta az egészségi állapotát firtató kérdésre a hatszoros IndyCar-futamgyőztes.

A sérülés mibenlétét a versenyző és a csapat egyaránt hétpecsétes titokként kezeli. Pletykaszinten viszont már hetek óta lábtörésről suttognak, amit az alabamai szezonnyitó szombati szabadedzése alatt az NBC szakkommentátora, Paul Tracy is kvázi megerősített.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy