Danica, Hinch és Franchitti is csatlakozik Tony Stewart bajnokságához

Danica, Hinch és Franchitti is csatlakozik Tony Stewart bajnokságához


Egyre nagyobb méreteket ölt az idén debütáló Superstar Racing Experience.

A Tony Stewart és Ray Evernham által tető alá hozott bajnokság már bejelentette versenyzőit, pályáit, különleges szabályrendszerét és javában folyik az autó tesztsorozata.

A júniusban elrajtoló széria most lerántotta a leplet hivatalos kommentátori csapatáról is.hirdetés


Kapcsolódó:

>>>>>Bemutatta versenyautóját Amerika legizgalmasabb, új bajnoksága
>>>>>Tekerd fel a hangerőt: Így énekel az SRX-széria versenygépe
>>>>>“Hamupipőke-elemmel” csavarnak egyet Tony Stewart bajnokságánA CBS által közvetítendő, egyelőre hatfordulós szezon állandó gárdáját olyan veteránok alkotják, mint Lindsay Czarniak, Allen Bestwick, Brad Daugherty és Matt Yocum.

Hozzájuk csatlakozik a futamok alkalmával egy-egy versenyző is Danica Patrick, James Hinchcliffe, vagy Dario Franchitti személyében, akik szakértőként fogják elemezni a pályán látottakat.

A trió nem csak a volán mögött bír tapasztalattal.

Visszavonulását követően Franchitti a Formula E egyik kommentátoraként is tevékenykedett, míg Patrick az utóbbi években az Indianapolis 500-on ragadott mikrofont.

A legnagyobb tévés múlttal Hinchcliffe rendelkezik, aki már a kétezres évek közepén kivette a részét a Champ Car közvetítéseiből, tavaly pedig az IMSA és az IndyCar versenyein kapott szerepet azon fordulók alkalmával, amelyeken nem rajtolt el pilótaként.