Danica, Hinch és Franchitti is csatlakozik Tony Stewart bajnokságához

Danica, Hinch és Franchitti is csatlakozik Tony Stewart bajnokságához

Danica, Hinch és Franchitti is csatlakozik Tony Stewart bajnokságához

Egyre nagyobb méreteket ölt az idén debütáló Superstar Racing Experience.

A Tony Stewart és Ray Evernham által tető alá hozott bajnokság már bejelentette versenyzőit, pályáit, különleges szabályrendszerét és javában folyik az autó tesztsorozata.

A júniusban elrajtoló széria most lerántotta a leplet hivatalos kommentátori csapatáról is.hirdetés


Kapcsolódó:>>>>>Bemutatta versenyautóját Amerika legizgalmasabb, új bajnoksága
>>>>>Tekerd fel a hangerőt: Így énekel az SRX-széria versenygépe
>>>>>“Hamupipőke-elemmel” csavarnak egyet Tony Stewart bajnokságánA CBS által közvetítendő, egyelőre hatfordulós szezon állandó gárdáját olyan veteránok alkotják, mint Lindsay Czarniak, Allen Bestwick, Brad Daugherty és Matt Yocum.

Hozzájuk csatlakozik a futamok alkalmával egy-egy versenyző is Danica Patrick, James Hinchcliffe, vagy Dario Franchitti személyében, akik szakértőként fogják elemezni a pályán látottakat.

A trió nem csak a volán mögött bír tapasztalattal.

Visszavonulását követően Franchitti a Formula E egyik kommentátoraként is tevékenykedett, míg Patrick az utóbbi években az Indianapolis 500-on ragadott mikrofont.

A legnagyobb tévés múlttal Hinchcliffe rendelkezik, aki már a kétezres évek közepén kivette a részét a Champ Car közvetítéseiből, tavaly pedig az IMSA és az IndyCar versenyein kapott szerepet azon fordulók alkalmával, amelyeken nem rajtolt el pilótaként.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy