“Hamupipőke-elemmel” csavarnak egyet Tony Stewart bajnokságán

“Hamupipőke-elemmel” csavarnak egyet Tony Stewart bajnokságán
credit: Superstar Racing Experience


Mi lehet annál motiválóbb egy regionális versenyző számára, minthogy kerék a kerék ellen méresse meg magát olyan sztárokkal szemben, mint pl. Tony Stewart, Helio Castroneves, Bobby Labonte, Bill Elliott vagy épp Tony Kanaan?

A Stewart és Ray Evernham által megálmodott Superstar Racing Experience ezt az esélyt – vagy ahogyan sajtóközleményükben fogalmaztak, “Hamupipőke-elemet” – is megadják.


hirdetés


Ez nem mást jelent, minthogy a széria első öt futamán egy-egy olyan versenyző is csatlakozik a mezőnyhöz, akiket a regionális amerikai pályákról emeltek ki.

“Még több drámát és izgalmat akartunk hozzátenni az SRX-hez azzal, hogy egy Rocky Balboa, vagy Hamupipőke sztorival színesítjük a versenyeket” – nyilatkozta Evernham.

“A regionális pilótáknak lehetőségük nyílik arra, hogy megmutassák, nem csak az otthoni pályáikon számítanak hősöknek, hanem valóban fel tudják venni a versenyt a világ legjobbjaival.”A kiválasztottak és a pálya, amelyen megcsillogtathatják képességeiket:

Doug Coby – Hatszoros modified-bajnok (Stafford Motor Speedway, június 12.)
Brian Brown – Négyszeres 410 Sprint Car-bajnok Knoxville-en (Knoxville Raceway, június 19.)
Kody Swanson – Ötszörös USAC Silver Crown bajnok (Eldora Speedway, június 26.)
Bobby Santos III – USAC és NASCAR Whelen Modified futamgyőztes (Lucas Oil Raceway, július 3.)Az ötödik, július 10-én, a Slinger Speedwayen rendezendő fordulón pedig az a versenyző indulhat, aki megnyeri a pálya Super Late Models bajnokságát.


A bajnokság szabályrendszeréről és versenygépéről az alábbi cikkben lehet részletesebben olvasni.

>>>>> Bemutatta versenyautóját Amerika legizgalmasabb, új bajnoksága

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy