Jeff Gordon is elkapta a koronavírust

Jeff Gordon is elkapta a koronavírust
credit: FOX Sports


Saját bevallása szerint minden tőle telhető óvintézkedést megtett Jeff Gordon, a koronavírust azonban mégsem tudta elkerülni

A négyszeres NASCAR Cup-bajnok, egyben a Fox Sports jelenlegi szakkommentátora a SiriusXM NASCAR Radio ‘On Track’ című műsorában beszélt a fertőzésről, amit szerencsére sikerült könnyedén átvészelnie.

“Nem mondhatom el magamról, hogy jól telt a szabad hetem, mivel pozitív lett a COVID-tesztem. Karanténban voltam, a jó hír viszont az, hogy minimális tüneteim voltak és a hétvégén, Martinsville-en újra munkába állhatok.”


hirdetés


Az elmúlt napokban Gordon igyekezett az eddieknél is többet megtudni a betegségről.

“Sokat beszélgettem róla orvosokkal. Minél inkább próbálja viszont az ember megérteni, annál inkább összezavar. Fogalmam sincs, hogyan fertőződtem meg, mert nagyon elővigyázatos vagyok. Óriási mázli, hogy a családtagjaim nem kapták el.”

A 49 éves szupersztár azt is elárulta, hogy már túlvan az első oltásán.

“Hét nappal azelőtt adták be a vakcinát, hogy pozitív lett a tesztem. Nem tudom, ez játszott-e benne bármilyen szerepet is. Mindenesetre alig várom, hogy a második dózist is megkapjam. Nagy támogatója vagyok a maszkviselésnek, az oltásnak és annak, hogy a lehető legalaposabban védjük magunkat. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy könnyedén leküzdöttem a vírust és készen állhatok a hétvégére.”Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy