Denny Hamlin kimaxolta a tökéletes Karent

Denny Hamlin kimaxolta a tökéletes Karent
credit:NASCAR

2016-ban Denny Hamlin kerek-perec lenyilatkozta minden bulvárlap szentatyjának, a TMZ-nek, hogy szívfájdalom nélkül osztogatja az Uber-sofőröknek az egycsillagos értékeléseket, ha akár a legapróbb dolgot is kifogásolja a szolgáltatás során.

A háromszoros Daytona 500-győztes versenyző hozzáállása öt év alatt semmit sem változott – sőt.

Hamlin húsvét vasárnap a Twitteren oszotta meg a világgal legújabb negatív, uberes tapasztalatát.


hirdetés


A Joe Gibbs Racing veterán pilótája, egyben a 23XI Racing társtulajdonosa nyilvánosan tett panaszt az Uber hivatalos oldalának, megfejelve mindezt a sofőr profiljának screenshotjával.

“Kedves Uber. Ez a Miami South Beach negyedében vezető srác egy komplett barom.”A vállalat nem maradt adós a válasszal és arra kérték Hamlint, hogy adja meg a fiókjához tartozó telefonszámát privátban, továbbá nyújtson bővebb információkat a történtek kapcsán.A 40 éves versenyző tökéletes Karent megidézett reklamációja enyhén szólva sem lelt pozitív fogadtatásra, pláne, hogy arról egy szót sem ejtett, mi is volt a problémája.

“Óriási rajongód vagyok Denny, de ez a srác 4.93-as értékelésen áll hat kib*szott év leforgása alatt” – írta egy kommentelő.

“Mi a franc történt abban az autóban? Mindentől függetlenül, szerintem a csávó most vesztette el a munkáját.”

Ezen véleményt sokan osztották, mondván a sértett önérzetével lehet, hogy a sofőr megélhetését tette kockára.

“4.93-on áll a pasi, egészen biztos, hogy ő volt a f*szfej?”

“Inkább adtál volna neki 1-es, vagy 2-es értékelést, mint bármelyik normális ember, aki rossz élményekkel száll ki egy Uberből. Ha pedig tényleg túllépett egy határt, akkor privátban kellett volna jelezned.”

“Ez a srác felidegesített, ezért tönkreteszed őt a közösségi médiában. Denny, nem lehetett volna inkább privátban intézni?”“Az ilyesmit szemtől szemben kellett volna megoldani, tudod, mint férfi a férfival.”

“Multimilliomos, profi sportoló, akinek megvan a lehetősége arra, hogy olyan személyszállítási szolgáltatót szerződtessen magának, amilyet csak akar. Ő mégis nyilvánosan szégyenít meg egy átlagos dolgozót, aki azért sofőrködik, mert meg akar élni. Szép munka, Denny!”

“Őszntén remélem, hogy ez a fickó tényleg olyat tett, amiért megérdemli a nagy nyilvánosság előtti Twitter-megalázást. Ha nem erről van szó, akkor a helyzeteddel visszaélve inzultálsz egy magánszemélyt, aki valószínűleg becsületes munkával szeretne kenyeret tenni az asztalra.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy