Brown rábólintott: Ha Ricciardo dobogóra áll, megkapja Dale Earnhardt legendás autóját

Brown rábólintott: Ha Ricciardo dobogóra áll, megkapja Dale Earnhardt legendás autóját

Daniel Ricciardo még a szezon előtt kötött fogadást főnökével, Zak Brownnal arról, hogy ha idén sikerül a McLarennel dobogóra állnia, akkor megkapja néhány körre az amerikai üzletember autógyűjteményének egyik legikonikusabb darabját.

A szóban forgó jármű nem más, mint az a Wrangler Chevrolet Monte Carlo, amivel Dale Earnhardt 1984-ben versenyzett a NASCAR Cup pályáin.


hirdetés


Brown hetek óta hajlott az “üzlet” megkötésére, mostanra pedig száz százalékosan rá is bólintott. Szándékai komolyságát alátámasztva meg is lepte pilótáját az autó méretarányos modelljével.

Ricciardo soha nem rejtette véka alá, hogy a hétszeres bajnok Earnhardt a gyerekkori hőse.

Az ő tiszteletére választotta rajtszámául a 3-ast, nemrég pedig azt is bevallotta, hogy sírt, amikor tudomást szerzett a Megfélemlítő haláláról.Az ausztrál számára nem újkeletűek a fogadások.

Tavaly, még a Renault-nál például abban egyezett meg akkori felettesével, Cyril Abiteboul-val, hogy top 3-as eredmény után a szakember magára varrat egy, az ausztrál által választott motívumú tetoválást. A szezon során Ricciardo kétszer is feljutott a dobogóra, a francia azonban végül nem adta meg magát egyetlen művész tűjének sem.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy