COVID-19: A NASCAR a Fehér Házzal közösen kampányol az oltás mellett

COVID-19: A NASCAR a Fehér Házzal közösen kampányol az oltás mellett
Felsorakoznak az oltásra vágyók a Charlotte Motor Speedwayen (credit: CMS)


Az Amerikai Egyesült Államokban a média és a tudományos világ erőfeszítései ellenére továbbra sem számít kielégítőnek a vakcinák felvétele iránti hajlandósság.

Ezt látva a Biden-kormány úgy döntött, olyan szervezetek segítségét kéri az oltóprogram népszerűsítésére, amelyek közösségében kiugrónak számít a szkeptikusok aránya.

A Jayski.com információi szerint közéjük tartozik a Keresztény Műsorszolgáltató Hálózat, valamint a NASCAR is.hirdetés


A közszolgálati tájékoztatással foglalkozó non-profit egyesület, az Ad Council és az egészségügyben, oktatásban és gazdaságban érintett vezetők által létrehozott Covid Collaborative kampánya során országos televíziós, online és offline reklámokkal fogják biztatni az embereket az oltások beadatására.

“Kritikusan fontos számunkra, hogy mi, mint egy iparág továbbra is jelentőségteljes szerepet vállaljunk a COVID elleni harcban” – nyilatkozta a NASCAR elnöke, Steve Phelps.“Ebbe beletartozik a létesítményeink felajánlása az oltóprogram számára annak érdekében, hogy olyan gyorsan segítsük a vakcinák felvételét, amennyire csak lehetséges.”

A szervezet megerősítette, hogy szorosan együttműködnek a Fehér Házzal. Ebben magukra a versenyzőkre is komoly szerep hárul, lévén ők tudják a leginkább ösztönözni a rajongókat az oltásra azzal, hogy elmondják nekik milyen sokat is jelent az általa kapott védelem.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy