NASCAR: Gragson rátolatott ellenfelére, bunyó lett a vége

NASCAR: Gragson rátolatott ellenfelére, bunyó lett a vége


NASCAR: Gragson rátolatott ellenfelére, bunyó lett a vége


Verekedésbe torkollott az Xfinity Series szombati, Atlanta Motor Speedwayen rendezett EchoPark 250-e.

A leintést követően Noah Gragson épp az interjúja kellős közepén járt, amikor is Daniel Hemric határozott léptekkel odasétált, hogy számon kérje rajta a versenyen történteket.


hirdetés


A páros dulakodni kellett, ami néhány pillanat múlva verekedésbe csapott át.

A JRM egyik embere közbelépett és magával rántotta Hemricet, Gragson azonban még ekkor is bevitt egy ütést Joe Gibbs Racinges ellenfelének.

A csetepatéba több helyszínen tartózkodó csapattag, valamint NASCAR-tisztviselő is beavatkozott, egy férfi pedig konkrétan a grabancánál fogva húzta hátra Noah-t.

A két versenyző a futam kezdetétől fogva kemény csatákat vívott, egy későbbi kiállás során pedig végképp elszabadult köztük a pokol.

Hemric nem tudott rögtön behajtani a saját pitjébe egy másik autó miatt, így ideiglenesen Gragson helyére fordult rá. Másodpercekkel később vissza tudott ugyan térni a 18-as JGR Toyota számára kijelölt pitbe, a JRM-es azonban nem hagyta annyiban és rátolatott ellenfelére.

Ha pedig ez nem lett volna elég, Gragson még a középső ujjának felmutatásával is jelzett Hemricnek.“”Nagyon egyszerű, Gragsonnak fogalma sem volt arról, mi zajlik a pályán” – nyilatkozta Hemric a Performance Racing Networknek.

Az a srác, aki mögöttünk volt kiálláson hirtelen felgyorsult, pont akkor, amikor én befordultam a saját helyemre. Emiatt nem volt más választásom, minthogy ráhajtsak Gragson pitjére, majd visszatolattam. Igen, ez mindkettőnk kiállását elszúrta. Ő viszont úgy döntött, revansot vesz és a Toyotámba tolatott. Még egyszer ki kellett jönnöm, hogy a csapat ki tudja javítani az emiatt keletkezett sérülést. Totálisan direkt csinálta, abszolút nevetséges. Ahonnan én jövök, ott az ilyesmiért egy hatalmas monoklira számíthatsz. Ó igen, Gragson egy lyukat ütött az autó orrába én pedig egy ütést mértem a szemére, most már egálban vagyunk.”Gragson szentül állítja, nem szándékosan hajtott bele kollégájába.

“Nem tudom, hogy [Hemric] miért mérges. A pitbe kifelé menet mögötte voltam, aztán beállt az én helyemre. Muszáj voltam elmenni mellette, miközben nem tudtam, miért is van egyáltalán ott. Végül vissza kellett tolatnom, hogy a saját pitembe kerüljek.”

A Justin Allgaier által megnyert versenyen Gragson a negyedik, Hemric pedig a kilencedik helyen ért célba.

A NASCAR az incidens után beidézte a JR Motorsportsost.

Az esetleges büntetésről – vagy annak hiányáról – egyelőre nincs hivatalos információ.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy