Kyle Busch és minden idők legdurvább overálja

Amikor Kyle Busch bevállalta minden idők legdurvább overálját
Jason Ratcliff, Kyle Busch és Lennon Wynn, alias Kimmy (credit:NASCAR)

Amikor Kyle Busch bevállalta minden idők legdurvább overálját

Az autóversenyzők számára a szponzorációs háttér és egyéb partnerségek legalább olyan fontosak, mint a levegő, amit belélegeznek.

Ebből adódóan gyakran meg kell hajolniuk a támogatóik óhajai előtt, legyen az akármilyen bizarr is.

Jó példa erre Kyle Busch, aki tizenegy évvel ezelőtt minden idők legfurcsább, legszínesebb és valahol legijesztőbb overáljában plusz – az ebbe a cikkbe is simán beillő – autójában volt kénytelen feszíteni a Nationwide (aka Xfinity) Series richmondi versenyén.

A Toyota 2010-es promóciójának keretein belül a rajongók megálmodhatták az autók festését, a sikeres pályázók pedig a dicsőség mellett értékes díjakkal gazdagodhattak.

A jótékony célú kezdeményezéshez egy reklámfilm is dukált, amelynek kezdetén Busch rózsaszín overálban, egy szintén rózsaszín versenyautó mellett ülve teszi fel a nagy kérdést:

„Ki nem szereti a kiscicákat, nyuszikat és a pici bébifókákat?”


A harminc másodperces kisfilmben egy Kimmy (Lennon Wynn) nevű kislány tervezi meg álmai festését Busch autójára – a fenti mondathoz tökéletesen hű látványvilággal.

A fikcióból Richmondban valóság vált, miután a Z-Line Designs-nak, a Joe Gibbs Racingnek, na és persze a Toyota Sponsafier kampányának hála Kyle babarózsaszín, minden cukisággal megáldott autóban – hivatalos nevén No. 18 Toyota Kimmy-Z-Line Designs Toyota Camry – és overálban volt kénytelen a Richmond International Raceway ováljára hajtani.

Busch-t azonban egyáltalán nem zavarta, hogy egy teljes hétvégén át úgy járkált, mint akit lehányt egy tündérportól betépett unikornis, sőt, még élvezte is a dolgot, akárcsak az autóját felkészítő csapat főnöke, a szintén babarózsaszínbe bújt Jason Ratcliff.

Hát nem cuki? 🙂 


pk5_1.jpg
credit:NASCAR

 🙂