Pierre Gasly alig várja a NASCAR és az IndyCar dokusorozatait

Pierre Gasly alig várja a NASCAR és az IndyCar dokusorozatait
credit: Red Bull Content Pool


Pierre Gasly alig várja a NASCAR és az IndyCar dokusorozatait

Február közepén mutatta be a Netflix saját NASCAR-témájú szitkomját, a The Crew-t. A stock-car szervezet azonban a hírek szerint nem elégszik meg ennyivel és máris tárgyalásba kezdtek egy Drive to Survive-hoz hasonló dokuszériáról is.

Néhány nappal később az IndyCar is megerősítette, élénken érdeklődnek egy saját műsor iránt. Arról azonban még nem született döntés, hogy ők milyen formátumban (fikciós sorozat, dokureality stb.) szeretnék a leginkább tető alá hozni.

Akármikor is valósuljanak meg ezek a tervek, egy nézőre már biztosan számíthatnak.


hirdetés


“Szerintem ez nagyon menő” – nyilatkozta az NBC-nek Pierre Gasly, miután szóba kerültek az amerikai szériák fenti törekvései.

Ami engem illet, nagyon szívesen megnézném. Nem volt lehetőségem arra, hogy élőben, a paddock részeként követhessem a NASCAR-t, ismerjek minden sztorit és tudjam, mi zajlik a háttérben. Motorsport-rajongóként örülnék, ha rálátásom lehetne, úgyhogy én leszek a legelső, aki nézni fogja. Szerintem nagyszerű ötlet betekintést adni az embereknek a kulisszák mögötti dolgokba. Véleményem szerint a Forma 1-re is nagyon pozitív hatással van a Drive to Survive és minden bizonnyal más sportok esetében is ez történne. Én azt ajánlom, lépjék meg!”

Az AlphaTauri francia pilótája tanácsokkal is ellátta a NASCAR-ban és IndyCarban vitézkedő kollégáit.

“Mindent összevetve az a lényeg, hogy a versenyzők önmagukat adják. Ez az egyetlen dolog, amit kérnek tőlük. A forgatócsoport a sportágat akarja megmutatni, hogy mit csinálnak a benne dolgozók és szemléltessék azt az esélyt, amit mi, sportolók kaptunk arra, hogy azzal foglalkozzunk, amit imádunk. Nem mindenkinek lehet az a munkája, ami egyben a szenvedélye is. Nekünk ez megadatott. Elképesztő életet élhetünk és hihetetlen dolgokat tapasztalhatunk meg. Szerintem remek, hogy ezt megoszthatjuk a rajongókkal, ily’ módon is kapcsolatba lépni velük. Boldogan nézném a NASCAR-t, vagy az IndyCart hasonló show-ban, remélem összejön nekik.”Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy