Kis híján a földbe csapódott egy Porsche Macan Moszkvában

Kis híján a földbe csapódott egy Porsche Macan Moszkvában
credit: Russia Today


Élete egyik legkínosabb, egyben legmázlistább napját élte át Denis Kazionov.

A HC Neftekhimik Nizhnekamsk jégkorongcsapat játékosa ugyanis kis híján családostul kizuhant egy moszkvai emeletes garázsból.


hirdetés


Kazionov a Porsche Macanjának volánja mögött próbált manőverezni, de a csúszós padlón elvesztette uralmát a jármű felett és áttörte az épület falát.

A nem mindennapi látványról készült fotók máris bejárták a világsajtót.

“Igen, az én autóm volt” – erősítette meg a Russia Todaynek a sportoló, aki feleségével és kisfiával együtt ép bőrrel megúszta a kalandot.“Egy nyitott parkoló volt, aminek csak az egyik oldalán van fal. A padló nagyon sima, mint a legtöbb bevásárlóközpontban, ráadásul most még havas is volt. Beletapostam a fékbe, de az autó nem állt meg és folyamatosan haladt egészen addig, hogy belecsapódott a falba. Mindannyiunkat sokkolt a dolog.”

Azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy végül mi gátolta meg a járművet abban, hogy kizuhanjon az épületből. A jelek szerint azonban a parkolóház struktúrája is jelentős szerepet játszott abban, hogy a baleset nem torkollott tragédiába.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy