Az IndyCar saját tévéshow-t szeretne

Az IndyCar saját tévéshow-t szeretne
credit:IndyCar Media


Évek óta nagy sikernek örvend a Forma 1 dokusorozata, a Drive to Survive, februárban pedig elindult egy vadonatúj, NASCAR tematikájú szitkom a The Crew.

Mindkét műsort a Netflix jegyzi, a stock-car szervezet pedig a hírek már el is kezdett tárgyalni velük egy saját kulisszák mögötti show kapcsán is.

A trendből az NTT IndyCar Series sem szeretne kimaradni.


hirdetés


A széria elnöke, Jay Frye a RACER-nek elárulta, hogy érdeklődnek egy televíziós projekt iránt, aminek kapcsán máris számos megkeresést kaptak.

“Jelen pillanatban ki kell viszgálnunk az opciókat, úgyhogy maradjanak figyelemmel” – jelentette ki a szakember.

Az IndyCar egyelőre mindenre nyitott, legyen szó dokurealityről, vagy akár fiktív tévésorozatról.A projekt azonban még nagyon a kezdeti fázisában van, így az optimista várakozások szerint is leghamarabb csak 2022-ben materializálódhat belőle valami.

“Többféle módja van annak, hogy létrejöjjön, de annyi biztos, hogy külső cégekkel tervezünk. Rengeteg ötlet merült fel az IndyCar kapcsán. Csak azt kell eldöntenünk, hogy milyen irányt szeretnénk venni.”

Érdekességként muszáj megemlíteni, hogy az amerikai open-wheel már jóval a mostani Drive to Survive őrület előtt megcsinálta a saját dokusorozatát.

A 2005-2007 között, két szezont megélt ‘Race Car Driver’ (magyarul is látható volt ‘Autóversenyző’ címmel) a Champ Car World Series mezőnyének életét mutatta be a pályán és azon kívül.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy