IndyCar: Nézők előtt rendezik meg a GP of St. Petersburgöt

IndyCar: Nézők előtt rendezik meg a GP of St. Petersburgöt
credit:IndyCar Media

IndyCar: Nézők előtt rendezik meg a GP of St. Petersburgöt

Az IndyCar és a verseny promótereként jegyzett Green Savoree Racing Promotions hivatalosan bejelentette, hogy nem lesz zárt kapus a Firestone Grand Prix of St. Petersburg.

Az április 23-25-e között megrendezésre kerülő, floridai versenyhétvége során napi 20.000 nézőt fogadnak majd.


hirdetés


“A GP of St. Pete nagyon fontos eleme a helyi gazdaságnak” – idézi az esemény kapcsán kiadott sajtóközlemény a város polgármesterét, Rick Krisemant.

“Biztos vagyok benne, hogy a gondosan kidolgozott biztonsági protokoll egy szórakoztató hétvége lebonyolítását teszi lehetővé.”

Az előírások részeként a rajongók csak testhőmérséklet-ellenőrzés után léphetnek be az ideiglenes utcai pálya területére, ahol kötelezően maszkot kell viselniük.

A verseny zsinórban második éve vesztette el szezonnyitó-státuszát a COVID miatt. Tavaly az idény legvégére ütemezték át, amelyen végül nem csak bajnokot avattak, de egyben az év legjobb IndyCar-futamát is prezentálta a mezőny.

A lelátókon már ekkor is helyet foglalhattak limitált számban rajongók.2021-ben szintén a szezon startjának helyszíneként terveztek a futammal, méghozzá március 7-ei dátummal. Januárban viszont a szervezők úgy döntöttek, bő másfél hónappal eltolják annak reményében, hogy így már lazább korlátozások közepette hozhatják tető alá.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy