Conor Daly frizurája lett az IndyCar médianapjának abszolút sztárja

Conor Daly frizurája ellopta a show-t az IndyCar médianapján
credit:Ed Carpenter Racing


A szokásoknak megfelelően idén is megrendezésre került az IndyCar kontent-napja. Ennek során a versenyzők és csapatok számos fotózáson, forgatáson és interjúk tömkelegén vesznek részt a küszöbön álló szezonra hangolódva.

Az idei esemény abszolút sztárja Conor Daly lett, egészen pontosan az ő vadonatúj frizurája.

Az Ed Carpenter Racing színeiben idén tizennégy futamon induló amerikai a stock-car világában ikonikusnak – bár manapság inkább kínosnak – számító, felül rövid, alul hosszabb hajjal (úgynevezett mullettel, de nálunk inkább Bundesliga-fazon néven ismert) jelent meg a média képviselői előtt.

„Annyi hajlakkot használtam, hogy elegendő lenne egy ház felgyújtására” – mondta nevetve Daly, aki egyébiránt március 5-én, a Las Vegas Motor Speedway teljesítheti karrierje második NASCAR Trucks versenyét.

„Még Josef Newgarden is azt mondta ma reggel, hogy ‘Hű, jól nézel ki’. Nagyon jólesett ezt hallani tőle. Úgy nőttem fel, hogy ellene versenyeztem nem csak a pályán, de külső tekintetében is. Tudják, ő egy igazán finomhangolt mintadarab, nézzenek csak rá, olyan szép, mint egy görög isten. Lenyűgöző volt a dicsérete, sokat jelentett.”Newgarden elárulta, hogy Roger Penske valószínűleg a fejét venné, ha hasonló hajviselettel jelenne meg.

„Nem is való hozzám, de Conornak jól áll” – magyarázta széles vigyorral a kétszeres bajnok.

” Jelen pillanatban egy brandet épít, ugye? Szerintem ezt így kell majd kezelnie. Ha bárki más megjelenik ilyen hajjal, akkor elmondhatja majd, hogy a Conor Daly trendet követi. Profin van ez kitalálva. Kora reggel elment a fodrászához, hogy megcsináltassa. Három flakon hajlakkot fújatott magára! Mélyen értékelem azt a fokú elhivatottságot, amit a saját márkájába fektet. Ő egy nagyon, nagyon elkötelezett ember.”