Grosjean a gyermekei által tervezett sisakot fogja viselni első IndyCar-tesztjén

Grosjean a gyermekei által tervezett sisakot fogja viselni első IndyCar-tesztjén
credit: Romain Grosjean/Twitter


Február 18-án, az alabamai Barber Motorsports Parkban próbálhatja ki először a Dale Coyne Racing/Rick Ware Racing 51-es számú Dallara-Hondáját Romain Grosjean.

Az IndyCar-debütálásárá készülő francia elárulta, hogy a teszt során – de lehet, hogy még néhány versenyen is – azt a sisakdizájnt fogja viselni, amely eredetileg az Abu Dhabi Nagydíjra volt szánva.


hirdetés


A fejfedő különlegessége, hogy a mintázatát teljes egészében Grosjean gyermekei – Sacha, Simon és Camille – álmodták meg édesapjuk tervezett Formula 1-es búcsúfutamára.

Erre azonban nem kerülhetett sor, mivel a a bahreini baleset során szerzett sérülései miatt a 34 éves pilótának ki kellett hagynia a 2020-as szezonzárót.

Grosjean azonban hallani sem akart arról, hogy – őt idézve – a “világ legszebb sisakja” ne láthassa meg a versenypályát.

“Frissíteni kell rajta a szponzorokat, elrejteni a Haas logóját és feltenni a Dale Coyne Racingét” – magyarázta a pilóta a végrehajtandó módosításokat.

“Versenyezni fogok ebben a sisakban, mivel rengeteget jelent nekem.”Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy