NASCAR: Újabb két szponzor állt be Kyle Larson mögé

NASCAR: Újabb két szponzor állt be Kyle Larson mögé
credit:Hendrick Motorsports
NASCAR: Újabb két szponzor állt be Kyle Larson mögé

A 2021-es NASCAR Cup-szezon rajtja előtt alig másfél héttel végre kezd kitisztulni az ég Kyle Larson 5-ös számú Chevrolet Camarója felett.

A tavaly áprilisi, rasszistának minősített botránya után a kaliforniai versenyző a Hendrick Motorsportstól kapott lehetőséget.

A patinás alakulat annak ellenére is bizalmat szavazott neki, hogy tudták a megtépázott hírneve miatt rendkívül nehéz lesz megteremteni a szponzorációs hátteret.

Néhány nappal ezelőtt azonban megtört a jég és a HMS hivatalosan bejelentette a 28 éves pilóta idei első támogatóját a Nations Guard személyében.hirdetéshirdetés


A vállalat színeit az idény első három fordulóján (Daytona 500 – február 14; Daytona road – február 21.; Homestead-Miami Speedway – február 28.) ölti magára az autó.

Hendrickék most újabb két szponzorról rántottak le a leplet a szerszámkészítő Cincinnati Inc., valamint a munkagépeket gyártó Freightliner képében.

Ezen cégek már évek óta kapcsolatban állnak a HMS-szel és – számos, a csapattal szintén partneri viszonyt ápoló márkával ellentétben – hajlandóak lettek arra, hogy beálljanak Larson mögé.

Mindkét vállalat egyaránt kettő-kettő versenyen lesz az 5-ös autó kiemelt támogatója. Hogy pontosan melyikeken, azt a későbbiekben jelentik be.hirdetés

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy