NASCAR: Denny Hamlin hosszabbított a Joe Gibbs Racinggel

NASCAR: Denny Hamlin hosszabbított a Joe Gibbs Racinggel
credit:NASCAR
NASCAR: Denny Hamlin hosszabbított a Joe Gibbs Racinggel

A Joe Gibbs Racing hivatalosan bejelentette, hogy több évvel meghosszabbította Denny Hamlin szerződését.

Ezzel végképp pont került azon pletykákra is, miszerint a 40 éves versenyző 2022-től már a Michael Jordannel közösen alapított, idén debütáló csapatánál, a 23XI Racingnél folytathatja karrierjét.

A JGR nem közölte, hogy a vadonatúj megállapodás egészen pontosan hány szezonra szól. Az viszont már bizosra vehető, hogy nem csak Hamlin kötelezte el magát újra a csapattal, de régi szponzora, a FedEx is.


hirdetéshirdetés“A FedEx immár tizenöt éve támogatja Denny Hamlint és a 11-es számú autót” – idézi a Gibbsék által kiadott sajtóközlemény a szállítmányozó vállalat alelnökét, Jenny Robertsont.

“Már számos nagy sikert ünnepeltünk együtt a pályán és azon kívül is, beleértve három Daytona 500 győzelmet. Kapcsolatunk a Joe Gibbs Racinggel továbbra is komoly lehetőséget biztosít számunkra arra, hogy elérjük az ügyfeleinket, a csapattagokat, a rajongókat és pozitív hatást gyakoroljunk a közösségre. Megtisztelve érezzük magunkat, hogy további évekkel meghosszabbíthatjuk ezt a partnerséget és együtt harcolhatunk a NASCAR Cup Series bajnoki címéért.”

Hamlin teljes eddigi, főkategóriás karrierjét a JGR 11-es gépének volánja mögött töltötte.

2005-ben részidősként debütált, a következő idénytől pedig már teljes szezonos versenyzőként szolgálta a csapatot.

Az elmúlt bő másfél évtizedben teljesített 542 futamából 280-at zárt a top 10-ben, ebből negyvennégyszer látta meg elsőként a kockás zászlót.

Legjobb összetettbeli eredményét 2010-ben produkálta, amikor a második helyen zárta a bajnokságot.hirdetés

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy