IndyCar: Hosszabbított Conor Dalyvel az Ed Carpenter Racing

IndyCar: Hosszabbított Conor Dalyvel az Ed Carpenter Racing
credit: Ed Carpenter Racing


Az Ed Carpenter Racing hivatalosan bejelentette, hogy 2021-ben is Conor Daly fogja vezetni a 20-as számú Dallara-Chevyt a szezon valamennyi road/street pályás futamán.

Az autót oválokon továbbra is a csapattulajdonos Ed Carpenter terelgeti majd, ugyanakkor az elmúlt évhez hasonlóan Dalyt is indítják az Indianapolis 500-on a gárda harmadik gépében.

A 29 éves pilóta tizenhárom versenyéből tizet az Amerikai Egyesült Államok Légiereje szponzorál.


hirdetés


“Leírhatatlan érzés, hogy egy újabb évet tölthetek el a légierővel és az ECR-rel” – olvashatóak Daly szavai a gárda által kiadott sajtóközleményben.

“A folytonosság mindig is nagy segítségemre volt a karrierem során. Magabiztossá tesz a tény, hogy 2021-ben is lehetőségem nyílik a versenyzésre egy olyan csapattal, amelynél már van tapasztalatom. Ez azonban nem jöhetett volna létre az Amerikai Egyesült Államok Légiereje nélkül, akik hihetetlenül támogatnak és lojális partnerek. Semmi mást nem akarok, csak nyerni és versenyben tartani az autót az entrant pontok összetettjében a katonákért, az ECR-es srácokért és a főnökömért, Edért, akivel igazi barátokká váltunk. Alig várom, hogy újra belevágjunk a közös munkába.”

Carpenterék másik teljes szezonos, 21-es számmal jelölt gépét jövőre is a holland Rinus VeeKay vezeti majd az idény összes futamán.

Daly idén szintén ott tudott lenni a naptár valamennyi fordulóján, köszönhetően a Carlinnal összerakott oválprogramjának. Legjobb 2020-as helyezését is velük érte el, miután a szezonnyitó texasi versenyén a hatodikként ért célba.A Carlin viszont továbbra is adós a jövő évi terveinek konkrét ismertetésével, így egyelőre nem tudni, hogy Daly visszatérhet-e hozzájuk is.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy