NASCAR: Egymást tapossák a szponzorok a 23XI Racingnél

NASCAR: Egymást tapossák a világcégek, hogy szponzorálhassák a 23XI Racinget
credit: 23XI Racing
NASCAR: Egymást tapossák a világcégek, hogy szponzorálhassák a 23XI Racinget

Egy dolgot biztosra vehetünk: a NASCAR Cup Seriesben jövőre debütáló 23XI Racingnek abszolút nem lesznek anyagi gondjai.

A Michael Jordan és Denny Hamlin tulajdonában lévő, már most komoly rajongótáborral bíró csapatot szó szerint elárasztják a szponzorációs megkeresések.

A villámgyorsan megkötött szerződéseknek köszönhetően pedig máris bejelentették első öt kiemelt támogatójukat, vagy ahogyan ők nevezik “alapító partnereiket”.


hirdetéshirdetésA megállapodások értelmében jövőre olyan márkák fogják pénzelni a Bubba Wallace által vezetett, 23-as számú Toyotát, mint a Dr. Pepper, a Root Insurance, a McDonald’s, a DoorDash és a Columbia Sportswear. Utóbbi kettő egyébként a 27 éves alabamai pilóta személyes támogatója is.

“Nagy nap a mai a 23XI Racing életben” – idézi a gárda sajtóközleménye Hamlint. “Fantasztikus érzés, hogy képesek vagyunk bejelenteni az öt alapító partnerünket, akik hajlandóságot mutattak arra, hogy csatlakozzanak hozzánk és osztoznak abban, amiben mi hiszünk. Nyilvánvalóan gyorsan kell haladnunk, hogy időre felépítsük ezt az új csapatot. Szerencsés vagyok, hogy a Joe Gibbs Racingnél olyan nagyszerű mentorom van, mint Gibbs edző és láthatom, hogy tulajdonosként miként szolgálja ki valamennyi partnerét. Számomra ez egy új szerepkör, tanulni a tulajdonosi oldalt, miközben továbbra is versenyzek. Ugyanakkor hosszú távra tervezek, jóval a volán mögötti pályafutásomon túl.”

A Richard Petty Motorsportstól átigazolt Wallace – aki Ryan Newman után a 2020-as év legkeresettebb NASCAR-pilótája lett a Google-ön – szintén izgatottan várja a következő szezont.

“Nagyon klassz, hogy olyan nagyszerű partnerek léptek a fedélzetünkre, mint a DoorDash, a McDonald’s, a Columbia Sportswear, a Dr Pepper és a Root Insurance. Várom, hogy mire leszünk képesek a pályán, ugyanakkor ezek a kapcsolatok jóval többről szólnak. Fel tudjuk használni a platformunkat arra, hogy jobb emberekké váljunk és pozitív változásokat hozzunk. Ezen dolgozunk hétfőtől péntekig, amikor nincs rajtunk a tűzálló overál. Tudom, támogatnak és a mögöttem álló csapat igazán lelkes a szezon miatt, hogy mit tudunk majd együtt elérni.”

A hírek szerint az elkövetkezendő hetekben újabb, jelentős bejelentésekre lehet számítani szponzor fronton a 23XI Racing részéről.
hirdetés

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy