Alexander Rossi elismerte, ő is bejelentkezett Lewis Hamilton ülésére

Alexander Rossi elismerte, ő is bejelentkezett Lewis Hamilton ülésére
credit: IndyCar Media

Alexander Rossi elismerte, ő is bejelentkezett Lewis Hamilton ülésére

A James Hinchcliffe-fel közösen vezetett podcastjében Alexander Rossi bevallotta, ő is megkörnyékezte a Mercedest miután kiderült, hogy pozitív COVID-tesztje miatt Lewis Hamilton nem vehet részt a Szahír nagydíjon.

“Őszintén szólva, küldtem egy üzenetet Toto Wolffnak” – ismerte el a 28 éves pilóta, hozzátéve, hogy az SMS egy integetős emojiból állt.

“Hülyeség lett volna, ha nem teszem meg. Hogy kaptam-e választ rá? Nem.”


hirdetés


Rossi úgy vélte, hogy a múltja – öt F1-es futamon való részvétel, majd hét IndyCar-győztelem, beleértve az Indianapolis 500-at – alkalmassá tette volna a hétszeres világbajnok helyettesítésére.“Emellett már kilencszer is versenyeztem Bahreinben a karrierem során” – tette hozzá a kaliforniai, aki 2016-os IndyCar-debütálása óta idén először zárt egy szezont a Victory Lane-re tett látogatás nélkül. Némi sebtapaszt jelenthetett viszont számára, hogy a széria rajongói őt szavazták meg az idei év közönségkedvencének.

Hinchcliffe felhívta a figyelmet arra, hogy múlt vasárnap az F1 a külső, rövidebb vonalvezetésen versenyzett, amely Rossi számára is teljesen ismeretlen.

“Ez lényegtelen” – vágott közbe nevetve az amerikai. “Már legalább tizenegyszer jártam Bahreinben, ha beleszámoljuk az Amazing Race forgatását is.”

Rossi később komolyabbra fordította a szót.

Hamilton szabaddá vált ülése a valaha volt talán legnagyobb lehetőség volt a motorsportban. Szerintem egyetlen egy ember érdemelte meg: George Russell.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy