IMSA: Castronevesszel és Rossival erősít a Wayne Taylor Racing

IMSA: Castronevesszel és Rossival erősít a Wayne Taylor Racing


Ismertette 2021-es versenyzői felállását a Wayne Taylor Racing.

A jövő évtől már az Acura égisze alatt versenyző alakulat Ricky Taylorral és Filipe Albuquerque-vel vág neki a teljes szezonnak. Előbbi amerikai az IMSA WeatherTech SportsCar Championshipből kivonult Team Penske-től érkezik vissza az édesapja vezette gárdához, míg a portugál az Action Expresstől igazolt át, ahol idén részidős programot teljesített.

A Daytona 24-en hozzájuk csatlakozik még az elmúlt években Penske-ék flottáját erősített Helio Castroneves, valamint Alexander Rossi is. Utóbbi pilótát emellett a sebringi 12 órásra, valamint a Road Atlantán rendezendő Petit Le Mans-a is bejelentették.


hirdetés


A WTR 2020-ban a full idényre szerződtetett Renger van der Zandéval és Ryan Briscoe-val (kiegészülve Scott Dixonnal és Kamui Kobayashival) megszerezte negyedik győzelmét az ikonikus, egynapos daytonai viadalon. A holland-ausztrál duó azonban már nem kap szerepet a gárda jövő évi terveiben.“Nagyon izgalmas idők várnak a WTR-re” – nyilatkozta Wayne Taylor.

“Rendkívül örülök annak, hogy három olyan pilótát is sikerült megszerezni, akik az elmúlt években vezették az Acura ARX-05-öt. Albuquerque pedig szintén tapasztalattal bír hasonló autóval Európából és nagy sikereket könyvelhetett el. Mivel gyártót váltunk, így következetesen akartam kiválasztani a versenyzőket. Most úgy érzem, ezt már ki is pipálhatjuk a listáról.”

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy