Dale Earnhardt Jr. lett az iRacing ügyvezető igazgatója

Dale Earnhardt Jr. lett az iRacing ügyvezető igazgatója


Az iRacing hivatalosan bejelentette, hogy Dale Earnhardt Jr.-t nevezték ki az ügyvezető igazgatói pozícióba.

A kétszeres Daytona 500 győztes szupersztár régóta áll partnerségben a platformmal, a virtuális versenyeken való részvétel mellett pedig tanácsadóként is segítette a fejlesztési munkákat.


hirdetés


“Nagy örömmel üdvözöljük Dale-t az iRacing csapatában, mint ügyvezető igazgató” – idézi a hivatalos sajtóközlemény az elnöki posztot elllátó John Henryt.

“Az elmúlt évtizedek során Dale elkötelezett tanácsadója lett a szimulátoros versenyzésnek, erőfeszítései révén pedig sikerült drámai mértékben javítani a termékünkön, jobbá téve ezt a sportot. Ezidő alatt Dale egy pennyt sem kért a közreműködéséért. Az év korábbi részében folytatott megbeszéléseink során közös érdeklődést mutattunk annak irányába, hogy a cégünk fedélzetére lépjen, mint hivatalos személy. Alig várjuk, hogy tovább növekedjünk, immár Dale irányítása alatt.”

Junior is lelkesen várja új szerepkörét.

“Közel három évtizede vagyok virtuális versenyző az iRacinghez pedig azóta ragaszkodom, hogy elindultak” – mondta Earnhardt.

“Korán felfedeztem a benne rejlő potenciált, a sikerük mindig is fontos volt számomra. Mindegy, hogy a NASCAR-ral való, 2008-as kapcsolatról, a partnerségek megteremtéséről, a kontent fejlesztéséről, vagy az új technológiai megoldások béta-tesztjéről volt szó, igazi privilégiumnak érzem, hogy az iRacing terjeszkedésének részese lehetek. A világot jelenti, hogy most már hivatalosan is a családjuk tagja lettem. Nagyon izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhatok velük az új kapcsolatok, projektek tető alá hozásában és folytathassuk az iRacing robbanásszerű növekedését.”Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy