Alexander Rossi lett a 2020-as IndyCar-szezon legnépszerűbb versenyzője

Alexander Rossi lett a 2020-as IndyCar-szezon legnépszerűbb versenyzője


A szokásoknak megfelelően az IndyCar idén is kiírta online szavazását, amelyben a szezon legnépszerűbb versenyzőjét keresték.

A voksoláson az összes olyan pilótára szavazni lehetett, aki az idény során legalább egy futamon részt vett.

A szavazatok többségét végül Alexander Rossi gyűjtötte be, némi sebtapaszt ragasztva arra, hogy a most befejezett szezon volt az eddigi IndyCar-karrierje során az első, amelyben nem tudott egyetlen győzelmet sem aratni.


hirdetés


“Életem egyik legnagyobb megtiszteltetése, hogy ma éjjel engem díjaztak az IndyCar ‘Rajongók kedvence’ címmel” – írta Twitterén a 29 éves amerikai, aki a széria virutális szezonzáró ünnepségén szembesült a szurkolók döntésével. “Tényleg sokkolt. Óriási köszönetettel tartozom az elképesztő és őrülten lojális rajongóinknak. Szintén köszönöm, hogy végül mégsem fejezem be nyeretlenül ezt az évet.”

A Victoy Lap nevű esemény házigazdája egyébként James Hinchcliffe volt, aki végig hozta a formáját és újra tanúbizonyságot tett arról, hogy simán megállná a helyét komikusként is.

A kanadai rögtön az elején közölte, hogy ez egy “családias show, ezért Rossit nem is kellett volna meghívni”. Persze ez csak egy poén volt, lévén közismert, hogy ők ketten jó barátok, sőt, még egy közös podcastet is vezetnek együtt.

Rossi egy doboz (hideg) pepperonis pizzát kapott a címért – amit Hinch szerint tuti választási csalás következtében szerzett -, továbbá azt is elmondta, hogy a rajongók ezen döntése többet ér számára, mint a legtöbb trófeája, leszámítva a 2016-os Indy 500 győzelemért járt Baby Borgot.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy