NASCAR Cup: Karanténba került egy komplett csapat

NASCAR Cup: Karanténba került egy komplett csapat
credit:NASCAR


Nem vehet részt a vasárnapi, Martinsville-i versenyen a Hendrick Motorsports 24-es számú Chevyjének pitcsapata.

Ezzel együtt a HMS azt is elárulta, hogy a gárda tagjai már a legutóbbi, texasi fordulón sem teljesítettek szolgálatot.


hirdetés


“Számos, pozitív COVID-19 teszteredmény miatt a 24-es autó teljes, a pitfal külső oldalán dolgozó csapata távolmaradt szerdai, Texas Motor Speedwayen rendezett futamtól és vasárnap, a Martinsville Speedwayen sem fognak dolgozni” – áll a hivatalos sajtóközleményben.

“A történtek nincsenek hatással a Hendrick Motorsports személyzetének többi tagjára. A versenygép körüli munkát a 47-es pitcsapat emberei látják el ideiglenesen.”

A Ricky Stenhouse Jr. által vezetett #47 Chevyt a Hendrickékkel technikai partnerségben álló JTG Daugherty Racing versenyezteti. Arról egyelőre nincs információ, hogy az átcsoportosítás miatt hogyan fog felállni ezen autó gárdája.

Eddig három versenyző került karanténba pozitív koronavírus teszt következtében Brandan Gaughan, Jimmie Johnson és Austin Dillon személyében. Utóbbi két pilótának egy-egy futamot ki is kellett hagynia.

Arra azonban most először van példa, hogy egy teljes szerelőgárda elkülönítésre kényszerül.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy