Rémálomba illően kezdődött Graham Rahal holtszezonja

Rémálomba illően kezdődött Graham Rahal holtszezonja
credit:Graham Rahal/Twitter

Rémálomba illően kezdődött Graham Rahal holtszezonja

Vasárnap véget ért a 2020-as IndyCar-szezon, Graham Rahal azonban a megérdemelt pihenés helyett a legnagyobb rémálmával volt kénytelen szembesülni.

Az RLL Racing versenyzője arra tért haza a St. Petersburg-i idényzáró után, hogy házát teljes egészében körbekerítették a térségben tomboló bozóttüzek.


hirdetés


Az ijesztő eseményekről Rahal a Twitterén számolt be.

“Határozottan ez életünk legijesztőbb napja. Most azért imádkozunk, hogy a mi otthonunk és a szomszédainké is átvészeljék a tüzet. Evakuáltak bennünket. Nem tudom eléggé megköszönni a tűzoltók munkáját, ők a mi hőseink.”A 31 éves pilóta egy tűzoltó által készített videóval, valamint saját biztonsági kamerás felvételeivel is illusztrálta a katasztrofális helyzetet.“Kicsivel nagyobb az aktivitás a házunknál, mint amire számítottunk” – írta, majd újra köszönetet mondott a lánglovakoknak.

“Nem tudom, mi mást is mondhatnék. Úgy tűnik, hogy a sárga kabátos hősök megmentették a házunkat. Még mindig ég a tűz a közelben, szóval egyelőre nincs vége. A lángok elérték a hátsó udvarunkat és a hősök megvédtek bennünket. Nézzék meg ezeket a férfiakat, nagyon szépen köszönjük minden tűzoltónak!”

Azt nem tudni, hogy Rahal felesége, a mindenórás kismama Courtney Force is otthon tartózkodott-e.

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy