NASCAR: Hat hét alatt immár a harmadik, vadonatúj charter-csapat alakult meg

NASCAR: Hat hét alatt immár a harmadik, vadonatúj charter-csapat alakult meg
credit:NASCAR
NASCAR: Hat hét alatt immár a harmadik, vadonatúj charter-csapat alakult meg

Az Xfinity Seriesben a saját csapatának versenyző B.J. McLeod hivatalos sajtóközleményben jelentette be, hogy megalapítja teljes szezonos gárdáját a NASCAR Cupban.

A 2021-es programhoz sikerült megnyernie maga mellé társtulajdonosként a versenyzői karrierjét egészségügyi okok miatt szüneteltető Matt Tifftet, valamint Joe Falkot is.

Utóbbi üzletember a Go Fas Racinget is birtokolja, amely gárda jövőre már csak részidős programot fog teljesíteni, a felszabaduló charterük pedig McLeodéké lesz.


hirdetés



hirdetés



Egyelőre még nem tudni, hogy melyik gyártó zászlaja alatt fognak nevezni, ahogyan az sem ismert, mi lesz az autó száma és ki fog a volánja mögött ülni.

“A NASCAR 2022-ben életbe lépő, új üzleti modellje, valamint a Next Gen autó érkezése tette lehetővé a csapatunk megvalósulását” – áll McLeodék közleményében. “Elkötelezettek vagyunk annak irányába, hogy tartósan megvessük a lábunkat a sportban. A további részleteket a későbbiekben ismertetjük.”

A B. J. McLeod Motorsports with Joe Falk and Matt Tifft alig hat hét leforgása alatt már a harmadik vadonatúj, charterrel rendelkező csapat a Cup 2021-es idényére nézve.

Szeptember végén a Michael Jordan és Denny Hamlin vezette 23XI Racing jelentette be nevezési szándékát, alig három héttel később pedig a Justin Marks nevével fémjelzett Trackhouse Racing Teamről rántották le a leplet.



hirdetés

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy