HIVATALOS: Erik Jones aláírt a Richard Petty Motorsportshoz

HIVATALOS: Erik Jones aláírt a Richard Petty Motorsportshoz
credit:NASCAR


Immár hivatalosnak tekinthető, hogy a 2021-es NASCAR Cup-szezonban Erik Jones fogja vezetni a Richard Petty Motorsports 43-as számú Chevyjét.

A szóban forgó autót az elmúlt években Bubba Wallace terelgette. Az alabamai pilóta azonban a csapat törekvései ellenére nem hosszabbította meg szerződését, helyette inkább a Michael Jordan és Denny Hamlin által formált, vadonatúj – egyelőre név nélküli – gárdához igazolt át.


hirdetés


“Erik egy kiemelkedően tehetséges versenyző, izgatottak vagyunk, hogy csatlakozik hozzánk” – nyilatkozta az RPM ügyvezetője, Brian Moffitt. “Mindössze 24 éves, a NASCAR következő generációs sztárjainak egyike. A NASCAR minden szériájában nyert már futamot, ahol csak megfordult, beleértve a Cup Seriest is. Bizonyítottan képes a győzelemre, alig várjuk, hogy lehetőséget adjunk számára újabb sikerekre, amelyeket hozzáadhat a már most meggyőző életrajzához.”

A jelenleg még a Joe Gibbs Racinget szolgáló Jones a szerződésnek köszönhetően jövőre először fog olyan gépet vezetni a NASCAR-on belül, amely nem a Toyota táborába tartozik.Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy