IndyCar: Az RLL Racinggel tesztelhet Antonio Felix da Costa

IndyCar: Az RLL Racinggel tesztelhet Antonio Felix da Costa
credit:IndyCar Media

IndyCar: Az RLL Racinggel tesztelhet Antonio Felix da Costa

IndyCar tesztlehetőséget kap az RLL Racingtől Antonio Felix da Costa.

Ennek köszönhetően a regnáló Fomula E bajnok november 2-án, a Barber Motorsports Parkban viheti pályára a gárda 15-ös számú – az éles szezonban Graham Rahal által vezetett – Dallara-Hondáját.


hirdetés


“A teljes csapat szintjén nem tudtuk maximálizálni a rendelkezésünkre álló három tesztnap egyikét, miután Graham jelenleg az első gyermeke születésére készül” – nyilatkozta a RACER-nek a csapat társtulajdonosa, Bobby Rahal. “Ez lehetővé tette számunkra egy fiatal és már bizonyított vesenyző kipróbálását Antonio Felix da Costa személyében. A sportautózás világában szoros kapcsolatban állunk a BMW-vel, így közelről követhettük az ő karrierjét. Izgatottan várjuk, mit tud majd mutatni egy Indy-autóban.”

A 29 éves portugál számára az IndyCar régóta bakancslistás.“Sosem titkoltam, hogy nagy álmomnak számít kipróbálni magam az IndyCarban. Rajongója vagyok az amerikai sportnak, különösen az IndyCarnak. Évek óta ismerem Bobbyt, mindig találkoztunk a BMW karácsonyi vacsoráján. Folyton kérleltem, hogy adjon lehetőséget, most pedig végre el is hívtak egy találkozóra, majd tesztre. Nagyon izgatott vagyok, régóta várok erre.”


Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy