IndyCar: Az RLL Racinggel tesztelhet Antonio Felix da Costa

IndyCar: Az RLL Racinggel tesztelhet Antonio Felix da Costa
credit:IndyCar Media
IndyCar: Az RLL Racinggel tesztelhet Antonio Felix da Costa

IndyCar tesztlehetőséget kap az RLL Racingtől Antonio Felix da Costa.

Ennek köszönhetően a regnáló Fomula E bajnok november 2-án, a Barber Motorsports Parkban viheti pályára a gárda 15-ös számú – az éles szezonban Graham Rahal által vezetett – Dallara-Hondáját.


hirdetés


“A teljes csapat szintjén nem tudtuk maximálizálni a rendelkezésünkre álló három tesztnap egyikét, miután Graham jelenleg az első gyermeke születésére készül” – nyilatkozta a RACER-nek a csapat társtulajdonosa, Bobby Rahal. “Ez lehetővé tette számunkra egy fiatal és már bizonyított vesenyző kipróbálását Antonio Felix da Costa személyében. A sportautózás világában szoros kapcsolatban állunk a BMW-vel, így közelről követhettük az ő karrierjét. Izgatottan várjuk, mit tud majd mutatni egy Indy-autóban.”hirdetés


A 29 éves portugál számára az IndyCar régóta bakancslistás.

“Sosem titkoltam, hogy nagy álmomnak számít kipróbálni magam az IndyCarban. Rajongója vagyok az amerikai sportnak, különösen az IndyCarnak. Évek óta ismerem Bobbyt, mindig találkoztunk a BMW karácsonyi vacsoráján. Folyton kérleltem, hogy adjon lehetőséget, most pedig végre el is hívtak egy találkozóra, majd tesztre. Nagyon izgatott vagyok, régóta várok erre.”
hirdetés

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy