NASCAR: Újabb gárda csatlakozik a Cup 2021-es mezőnyéhez

NASCAR: Újabb gárda csatlakozik a Cup 2021-es mezőnyéhez
NASCAR: Újabb gárda csatlakozik a Cup 2021-es mezőnyéhez

Szeptember végén vált hivatalossá, hogy Michael Jordan és Denny Hamlin saját csapatot indít a NASCAR Cup Series 2021-es szezonjában.

Kevesebb, mint három héttel később pedig egy újabb gárda jelentette be csatlakozását az amerikai stock-car szervezet legmagasabb bajnokságához.

Az egykori NASCAR-pilóta, Justin Marks által életre hívott Trackhouse Racing Team a február 14-ei Daytona 500-on ejti meg debütálását.


hirdetéshirdetésAz alakulat a 99-es számot viselő Chevrolet-vel fogja képviseltetni magát a pályán, a volán mögött Daniel Suarezzel.

Az autó charterét – aminek köszönhetően a szezon összes futamán garantáltan elrajtolhatnak – Marksék a Spire Motorsportstól bérlik, de reményeik szerint 2022-től már képesek lesznek egy sajátra is szert tenni.

“A Spire három NASCAR charterrel is rendelkezik, ebből adunk egyet bérbe Justin Marksnak és szervezetének, a Trackhouse-nek” – áll a csapat társtulajdonosa, TJ Puchyr által kiadott sajtóközleményben. “Mi továbbra is elkötelezetten dolgozunk azért, hogy 2021-ben kétautós programot teljesíthessünk.”

A Trackhouse technikai partnere a Richard Childress Racing lesz.

hirdetés

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy