Elszólta magát Andretti szponzora: Mégsem maradunk IndyCar-futam nélkül szeptemberben?

Elszólta magát Andretti szponzora: Mégsem maradunk IndyCar-futam nélkül szeptemberben?
credit:IndyCar

Elszólta magát Andretti szponzora: Mégsem maradunk IndyCar-futam nélkül szeptemberben?

Az IndyCar Mid-Ohio Sports Car Course-ön rendezendő hétvégéjét először duplafordulóssá alakították, majd pár héttel később lefújták az egészet.

A versenyeket eredetileg augusztus elejére tervezték, a járványhelyzet miatt azonban csak üres lelátók előtt tudták volna lebonyolítani.

Az ebből származó bevételkiesést a promóterként jegyzett Green Savoree Racing Promotions – amely idén Toronto és Portland képében két futamára is keresztet vethetett – már nem tudta bevállalni.

hirdetés


A Honda Indy 200 névre hallgató eseményt hivatalosan sosem kaszálták, csak “bizonytalan időre elhalasztották”. Az IndyCar azonban már akkor úgy fogalmazott, hogy reményeik szerint szeptember közepén képesek lesznek bepótolni.A versenynaptár jelenleg egyetlen futamot sem tartalmaz a jövő hónapra nézve, köszönhetően Portland és Laguna Seca törlésének.

Az augusztus 29-30-ára kiírt gatewayi duplafordulót az október elején, Indianapolisban esedékes, szintén két nap alatt két futamot takaró Harvest Twin GP követi.

Legalábbis hivatalosan… Még.

A SurgereTwitteren nevű tech-vállalat ugyanis ma büszkén újságolta el Twitteren, hogy a márka fogja szponzorálni a Marco Andretti által vezetett 98-as számú Dallara-Hondát Mid-Ohión, méghozzá szeptember 11-13-án.

Az IndyCar egyelőre nem tett bejelentést.

FRISSÍTÉS: A szóban forgó tweet (lásd. alábbi screenshot) azóta törlésre került.


Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy