Indy 500: Személyesen látogatták meg a törzsrajongókat a mezőny tagjai

Indy 500: Személyesen látogatták meg a törzsrajongókat a mezőny tagjai
Mario és Marco Andretti egy "ősrajongóval" (credit:IndyCar)


El tudod képzelni, hogy kopogtatnak az ajtódon és amikor kinyitod nem mások állnak a házad előtt, mint Mario és Marco Andretti?

Nos, a 104. Indy 500-at megelőző napon pontosan ez történt néhány szerencsés rajongóval.

A versenyt idén a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött rendezik meg, emellett pedig valamennyi kapcsolódó program is törlésre került.

hirdetés


Ezek közé tartozik a legendás utcai parádé, amely minden évben emberek tízezreit vonzza, hogy egy pillantást vethessenek a mezőny tagjaira.

A tradicionális show elmaradt ugyan, a versenyzők azonban mégis megtalálták a módját annak, hogy ha kicsiben is, de felvonuljanak a szurkolóik előtt.

Helyi idő szerint szombaton délelőtt Speedway városának főutcáján egymás után hajtott végig harminchárom, a futam hivatalos pace carjának választott, 2020-as Chevy Corvette Stingray fedélzetükön a Borg-Warner Trófeáért harcba szálló pilótákkal.

Néhány rajongónak azonban további meglepetésben is része lett.

A leghűségesebb, hosszú évtizedek óta jegybirtokosnak számító emberhez ugyanis személyesen kopogtak be a versenyzők, hogy megköszönjék támogatásukat.

A pilóták nem érkeztek üres kézzel, miután hatalmas csomag merchandise-terméket is átadtak szurkolóiknak az életre szóló élmény mellett.Fernando Alonso (Arrow McLaren SP)
Simon Pagenaud (Team Penske), Alexander Rossi (Andretti Autosport), a Borg-Warner Trófea, valamint két hűséges rajongó
Ed Carpenter (Ed Carpenter Racing)
Simon Pagenaud (Team Penske)
Mario és Michael Andretti
Helio Castroneves (Team Penske)

hirdetés