Világítani fognak az autók a NASCAR bristoli All-Star futamán

Világítani fognak az autók a NASCAR bristoli All-Star futamán
Világítani fognak az autók a NASCAR bristoli All-Star futamán

Nem csak a pálya, az autók rajtszámának megváltozott pozíciója és a choose cone szabály [restart előtt a pilóták egy meghatározott ponton eldönthetik, hogy a belső, vagy külső ívet választják-e] lesz újdonság a NASCAR Cup Series július 15-ei All-Star futamán.

A tradicionális Charlotte Motor Speedway helyett idén a Bristol Motor Speedwayen megrendezendő, éjszakai versenyen ugyanis a királykategória gépeinek többsége konkrétan világítani is fog.


A fényekkel járó kiváltságot a mezőny automatikusan meghívott tagjai kapják meg. Ők azon pilóták, akik bajnoki címmel rendelkeznek és/vagy futamgyőzelmet tudtak szerezni a 2019-2020-as szezonokban.

A névsor: Alex Bowman, Kurt Busch, Chase Elliott, Justin Haley, Denny Hamlin, Kyle Busch, Ryan Blaney, Kevin Harvick, Brad Keselowski, Joey Logano, Ryan Newman, Jimmie Johnson, Erik Jones, Matt Kenseth, és Martin Truex Jr.hirdetés


A “vigaszágakon” – vagyis a kvalifikációs futam és a rajongói szavazás alapján – bekerülő versenyzőknek nélkülözniük kell a saját fényjátékot.

Az alsó világítással felvértezett autó látványa már megcsodálható volt a 2019-es szezonzárót megelőző, nashville-i parádén, amelyen a Chip Ganassi Racing gépei úszhattak neonos fényárban.
hirdetés

Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy