A NASCAR hóhérkötél-hoaxán röhög az internet (GALÉRIA)

A NASCAR hóhérkötél-hoaxán röhög az internet (GALÉRIA)

Ahogyan arra számítani lehetett, az internet kreatív népe is lecsapott a NASCAR történetének valaha volt legnagyobb blamájára.

A szervezet múlt vasárnap azzal állt elő, hogy valaki egy hóhérkötelet hagyott a Cup Series egyetlen afroamerikai – egyben BLM-aktivista – versenyzőjének, Bubba Wallace-nak autójában.

A sztorit a teljes amerikai mainstream média felkapta, a 26 éves pilótából egyfajta nemzeti hős lett, a NASCAR pedig a hétfői, talladegai futam előtt olyan felvezető show-t rendezett Wallace köré építve, hogy egy színházi rendező is megirigyelhette volna.Alig 48 órával a hurok-gate kirobbanása után azonban az FBI hivatalosan ismertette a nyomozás eredményét, miszerint az égvilágon senki nem fenyegette akasztással a versenyzőt. Az ominózus hurok ugyanis nem más volt, mint a garázsajtó nyitására/zárására hivatott kötél.

Wallace ünnepelt szupersztárból pillanatok alatt Jussie Smollett 2.0-ává vált, maga a NASCAR pedig az elmúlt hetekben kiharcolt, rasszizmus elleni példakép-szervezet státuszából közröhej tárgyává vált. Csoda, hogy a mémgyár pillanatok alatt felkapta a sztorit? Az alábbi galériában a legjobbak közül szemezgetünk.


GALÉRIA:

« 1 A 24 »


Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy