Egy hét alatt öt versenyt nyert Kyle Larson

Egy hét alatt öt versenyt nyert Kyle Larson
credit:WoO


A World of Outlaws most hétvégi, a Knoxville Racewayen immár nézők előtt rendezett mindkét feature-futama Kyle Larson győzelmét hozta.

Ez egyben azt is jelenti, hogy a 27 éves amerikai hét nap leforgása alatt öt versenyt nyert zsinórban.

Larson a Tony Stewart tulajdonában lévő All Star Circuit of Champions június 7-ei, kansasi, 8-ai oklahomai és 10-ei, texasi fordulóját egyaránt a Victory Lane-en zárta.

A sikersorozatát a WoO menetrendjébe tartozó, knoxville-i Brownells Big Guns Bashra is sikerült átmentenie.

A pénteki (12.) verseny megnyerésével Larson életében először diadalmaskodott Knoxville-en, ha pedig már ott járt, akkor a sikert másnapi is megismételte.

„Óriási megtiszteltetés, hogy Paul Silvának vezethetek [az autó tulajdonosa, egyben csapatfőnöke – a szerk.]” – nyilatkozta Larson, aki teljes Outlaws-karrierjét tekintve a tizenegyedik győzelmét ünnepelhette. „A gárdánál mindenkinek nagyon hálás vagyok, mert mindent megtesznek a sikerért. Knoxville az egyik kedvenc pályám, alig várom, hogy augusztusban újra visszatérjek ide.”Bár Larson korábban úgy fogalmazott, szeretne visszatérni a NASCAR-ba, a jelenleg zajló eseményeket látva erre – legalábbis a belátható jövőben – vajmi kevés esély van.

A kaliforniai pilóta azonban felrázta magát és a „felé dobott citromból limonádét készítve”, már minden energiájával az imádott dirt pályáira fókuszál.

Nyilvánvaló okokból új szponzorok bevonzása lényegében lehetetlen küldetés most számára (meg nem erősített hírek szerint néhány napja még egy olyan partner is kihátrált mögüle, amely pár hete még teljes vállszélességgel támogatta), anyagilag viszont még így is jobban jár, mintha csak otthon ülne.

A knoxville-i győzelmével például 20.000 dollárra tett szert saját maga, valamint Silváék sámára.

„Rengeteget jelent nekem, hogy jól érezhetem magam és minden éjjel a győzelemért harcolhatok”


Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy