Ryan Blaney bemutatja: Így reklámozz sportitalt járvány idején

Ryan Blaney bemutatja: Így ne reklámozz sportitalt járvány idején


Vicces jelenet zajlott le a csütörtök éjjeli (magyar idő szerint péntek hajnali) NASCAR Cup-futam után.

A Charlotte Motor Speedwayen rendezett Alsco Uniforms 500-at Ryan Blaney zárta a harmadik helyen, amit követően rögtön a Fox Sports riporterének rendelkezésére is állt.

Az interjú során a Team Penske pilótája igyekezett megfelelni kiemelt, személyes szponzorának, ami történetesen a sportital-márka Body Armor.Ilyen termékek esetében ugyebár a versenyzők jól bevett módon lazán meghúzzák a kezükben lévő, a támogató logójával felcimkézett kulacsot.

A koronavírus-járvány idején azonban ez sem mehet simán.

A kötelezően maszkot viselő Blaneyt viszont egyáltalán nem zavarta a fél arcát takaró anyagdarab és az élő adásban közvetített interjú alatt annak rendje és módja szerint a szájához emelte a kulacsot.

Az eredmény várható volt: a 26 éves versenyzőt konkrétan beterítette a folyadék, aminek hatására rögtön nevetésben is tört ki.

Később Blaney elmondta, hogy a közösségi médiában elterjedt infókkal ellentétben teljesen tudatában volt annak, hogy maszkot visel és csak poénból önötötte le magát.

A pilóta saját Twitter-profilján is megosztotta a videót, természetesen gondosan betaggelve a Body Armor hivatalos oldalát.