Ilyen menő is lehetne a Ferrari IndyCar-gépe

Ilyen menő is lehetne a Ferrari IndyCar-gépe
credit:u/MattTheMilkaCow/Reddit


Mattia Binotto a minap hivatalosan megerősítette, hogy a Ferrari alternatív programokat vizsgál annak érdekében, hogy az F1-ben várható költségcsökkentés miatti leépítést elkerüljék.

A potenciális tervek között az IndyCar is kiemelt helyen szerepel, aminek köszönhetően egyre több profi és amatőr dizájner engedi el fantáziáját, hogy megálmodja, miként festene a maranellóiak autója most az amerikai pályákon.

A fenti képet MattTheMilkaCow nevű Reddit-felhasználó tette közzé és bátran kijelenthetjük, hogy eszméletlenül jól festhetne a valóságban is.

Az Alfának vezető Antonio Giovinazzi neve egyébként azért szerepel az autón, mivel ő is a Ferrari családjába tartozik, jelenleg viszont nincs lehetőség számára a Scuderiánál. Pontosan emiatt a tervező úgy véli, nem lenne légből kapott ötlet adott esetben áttenni az olaszt az IndyCar-programba.

A 2-es számnak pedig az a magyarázata, hogy ez a legalacsonyabb elérhető rajtszám a mezőnyben (Giovinazzi F1-es 99-esét már lefoglalta a Top Gun Racing RC Enerson számára).Ez a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.
Elfogadom
Elutasítom
Privacy Policy