Beütött a botrány: Két villáját is árulja Kyle Larson

Beütött a botrány: Két villáját is árulja Kyle Larson
credit:NASCAR


A KickinTheTires.net szúrta ki, hogy az elmúlt napokban Kyle Larson két észak-karolinai birtoka is felkerült az eladó ingatlanok adatbázisába.

A 27 versenyző 1.25 milllió dollárért árulja jelenlegi minivilláját, amelyben 2014 óta élt párjával, valamint az azóta megszületett két gyermekével.

Az épületet és a hozzá tartozó, óriási telket saját erdőrésszel Larson azt követően vásárolta meg, hogy elnyerte a NASCAR Cup legjobb újoncának járó címet.

A minden luxust kielégítő ingatlan láttán akkoriban számos sztárpilóta – köztük Brad Keselowski – sem mulasztotta el megjegyezni, hogy bárcsak az ő otthona is ilyen lenyűgöző lenne.


credit: Ivester Jackson Property

Larsonék azonban nem elégedtek meg vele és pár évvel ezelőtt újabb, még ennél is nagyobb villa építtetésébe kezdtek.

A család még a botrány kirobbanása előtt is úgy tervezte, hogy a munkálatok befejeztével itt folytatja életét.

Most viszont hirtelenjében ez a félig kész ingatlan is eladóvá vált, nem kevesebb, mint 4.999 millió dollár értékben.


credit: Ivester Jackson Property

A hatszoros Cup-futamgyőztesnek a KickinTheTires szerint még egy háza van Észak-Karolinában.

Mint ismeretes, Larson áprilils 12-én, egy online verseny során nevezte fehér bőrű spotterét „niggernek”, miközben azt hitte, a mikrofonja nem csatlakozik az élő streamhez.

Az elkövetkezendő másfél napban a pilóta két kivétellel valamennyi szponzorát elvesztette, csapata, a Chip Ganassi Racing kirúgta, az iRacing és a NASCAR pedig határozatlan időre felfüggesztette.

A World of Outlaws csak viselkedésterápiára kötelezte Larsont, amelyet mostanra be is fejezett. Ennek köszönhetően a saját tulajdonában lévő csapata, a Kyle Larson Racing gépével el is rajtolhat a WoO május 8-ai, knoxville-i versenynapján.

A KLR működését szintén komolyan sújtja a botrány, tekintve, hogy olyan kiemelt támogatóknak mondhattak búcsút, mint pl. a Chevrolet Accessories, a Lucas Oil és az iRacing.