A karanténban lévő Fernando Alonsóból kitört a művész

A karanténban lévő Fernando Alonsóból kitört a művész
credit:IndyCar


Fernando Alonso egy több felvonásból álló Instagram-sztoriban élesen kritizálta a spanyol kormányt, mondván nem tettek meg mindent a koronavírus terjedésének megfékezésére, aminek köszönhetően drasztikusan megnőtt a betegek száma az országban.

Az Arrow McLaren SP versenyzője leszögezte, hogy a COVID-19 elleni védekezés minden egyes ember saját felelőssége is, így aki csak teheti az elkövetkezendő hetekben ne menjen közösségbe.

Alonso igyekszik példát mutatni és önként karanténba vonult. A 38 éves szupersztár tizenöt napig nem kívánja elhagyni otthonát, a kényszepihenőjét pedig igyekszik a hobbijainak szentelni.

A közösségi oldalának tanúsága szerint elkezdett festegetni – a lenti kép alapján nem is annyira rosszul -, emellett pedig a követőihez is körkérdéseket intézett, hogy milyen tévésorozatokkal, filmekkel és könyvekkel töltse ki az idejét.

Időközben Spanyolországban Pedro Sanchez miniszterelnök kihirdette a szükségállapotot, amely döntést Alonso egy újabb Instagram-sztoriban üdvözölte is.